Raqamli jamiyat sharoitida O‘zbekiston Respublikasidagi sotsiomadaniy transformatsiyalar: muammolar va imkoniyatlar - Shakirov A.I. (O‘zbekiston Ochiq Konferensiyasi, 2025)
Maqolada raqamlashtirish ta’sirida O‘zbekiston jamiyatida yuz berayotgan chuqur sotsiomadaniy o‘zgarishlar tahlil qilinadi. Raqamli amaliyotlar tahlili asosida madaniyat, kommunikatsiya, iqtisodiy xulq-atvor, ta’lim va qadriyatlar yo‘nalishlaridagi transformatsiyalar ko‘rib chiqiladi. O‘zbekiston jamiyati uchun raqamli transformatsiyaning asosiy muammolari va imkoniyatlari aniqlanadi.
Keywords: Jamiyat; madaniyat; raqamli jamiyat; transformatsiya; media