ENDOKRINOLOGIYA MISOLIDA TIBBIY-PEDAGOGIK AMALIYOTDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH XUSUSIYATLARI - Kdirbaeva , F (O‘zbekiston Ochiq Konferensiyasi, 2025)
Mamlakatimizda kattalar ta’limi, shubhasiz, ta’lim xizmatlarining tobora muhim sohasiga aylanib bormoqda va uzluksiz ta’lim konsepsiyasini amalga oshirishda yetakchi rol o‘ynaydi. Yakuniy ishda andragogikaning asosiy qoidalari va tamoyillari bayon etilgan, uning rivojlanish muammolari va istiqbollari ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, amaliy mashg‘ulotlarni o‘tkazishda «SABAB VA OQIBAT» yangi pedagogik metodlarini oqilona qo‘llash metodikasi yoritilgan.
Keywords: endokrinologiya; kursantlar; pedagogik texnologiya; andragogika