Pandemiya qanday qilib zamonaviy iqtisodiyotning asosiy innovatsion drayverlaridan biriga aylandi? (O‘zbekiston Ochiq Konferensiyasi, 2025)
Ma’ruzada COVID-19 pandemiyasigacha bo‘lgan texnologik tendensiyalar hamda pandemiya keltirib chiqargan asosiy o‘zgarishlar tahlil qilinadi. Biznesning yangi sharoitlarga muvaffaqiyatli moslashuviga oid aniq misollar keltiriladi, inqirozning iste’molchilar xulq-atvoridagi o‘zgarishlar, startaplarning rivojlanishi va venchur investitsiyalarining kengayishiga ta’siri ko‘rib chiqiladi hamda COVID-19 davrining ijobiy natijalari yoritiladi.