SIBBOARD TEXNOLOGIYASI ASOSIDA BO‘LAJAK MAKTABGACHA TA’LIM PEDAGOGLARINING KASBIY KOMPETENTLIGINI OSHIRISH UCHUN IQLIM-EKOLOGIK MAVZULARNI PEDAGOGIK JARAYONGA INTEGRATSIYA QILISH (O‘zbekiston Ochiq Konferensiyasi, 2025)
Maqolada «Sibbord» texnologiyasidan foydalangan holda bo‘lajak maktabgacha ta’lim pedagoglarining pedagogik jarayoniga iqlim va ekologik mavzularni integratsiya qilish usullari o‘rganiladi. Pedagoglarning kasbiy kompetentligini oshirish mexanizmlari tahlil qilinadi hamda ta’limda interaktiv texnologiyalardan samarali foydalanish bo‘yicha tavsiyalar taklif etiladi. Tadqiqot maktabgacha ta’lim tizimida ekologik ong va barqaror rivojlanishni shakllantirishga qaratilgan.