1C DASTURIY YECHIMLARI ASOSIDA TALABALARNI LOYIHA ASOSIDA O‘QITISH (O‘zbekiston Ochiq Konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada kursni loyiha faoliyati ekotizimiga aylantiruvchi raqamli ta’lim resursini joriy etish batafsil ko‘rib chiqiladi. 1C dasturiy ta’minotiga asoslangan loyiha asosida o‘qitish metodi talabalarga real biznes muammolari ustida ishlash orqali amaliy ko‘nikmalarni egallash imkonini beradi. Ushbu yondashuv dasturlash va konfiguratsiyalash bo‘yicha texnik kompetensiyalarni hamda jamoaviy ishlash, loyiha boshqaruvi va kommunikatsiya kabi muhim yumshoq ko‘nikmalarni shakllantiradi.